אומלט עם טונה, מוצרלה ובצל ירוק

אומלט עם טונה, מוצרלה ובצל ירוק
אומלט עם טונה, מוצרלה ובצל ירוק

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
2 בצלים ירוקים
1 צרור פטרוזיליה גדול
6 ביצים
300 גרם מוצרלה
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
מעט שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור

Stampa Ricetta

אומלט עם טונה, מוצרלה ובצל ירוק

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. חותכים את הבצלים הירוקים ומשחימים אותם במחבת טפלון עם כמה טיפות שמן וקורט מלח.

    2. קוצצים דק את הפטרוזיליה ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את הביצים ומתבלים במעט מלח ופלפל. טורפים את הביצים היטב, ומוסיפים את הבצלים הירוקים.

    3. חותכים את המוצרלה לקוביות. מחממים על אש גבוהה מעט שמן במחבת טפלון. יוצקים למחבת את תערובת הביצים, מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שהביצים מתחילות להתייצב.

    4. מוסיפים את המוצרלה, הפרמזן והטונה המסוננת, משטחים מעט את התערובת ומניחים לה להתייצב על אש נמוכה מאוד. מקפלים את האומלט ומגישים מייד, בעודו חם, אוורירי וזהוב.

המתכונים הקליק ביותר