אורז בסמטי מטוגן עם טונה ודלעת

אורז בסמטי מטוגן עם טונה ודלעת
אורז בסמטי מטוגן עם טונה ודלעת

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
2 שיני שום
2 בצלים ירוקים קצוצים, ללא החלק הלבן
1/2 פלפל אדום חריף
1/4 דלעת קטנה, חתוכה לקוביות
350 גרם אורז בסמטי
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית כתית מעולה 80 גרם
שמן לטיגון
מלח
פלפל לבן

Stampa Ricetta

אורז בסמטי מטוגן עם טונה ודלעת

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מחממים כמה כפות שמן במחבת ווק ומטגנים את השום, הבצל הירוק והפלפל החריף. מוסיפים את קוביות הדלעת, ממליחים ומבשלים על אש בינונית. במידת הצורך, מוסיפים מעט מים.

    2. מבשלים את האורז בחצי ליטר מים, מביאים לרתיחה וממליחים. מנמיכים את האש, מוסיפים כפית שמן וממשיכים לבשל עד שהאורז מגיע לדרגת "אל דנטה" והמים נספגו לחלוטין.

    3. כשהאורז מוכן, מטגנים אותו קלות במחבת הווק, מוסיפים את הטונה המסוננת ומשהים מעט לספיגת טעמים.

המתכונים הקליק ביותר