בייגל עם טונה ומנגולד/עלי תרד

בייגל עם טונה ומנגולד/עלי תרד
בייגל עם טונה ומנגולד/עלי תרד

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
4 בייגל
12 עגבניות שרי
300 גרם עלי מנגולד/ תרד שטוף
1 גבעול אורגנו טרי
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 80 גרם
1 כף חומץ
שמן זית כתית מעולה
מלח לפי הטעם

Stampa Ricetta

בייגל עם טונה ומנגולד/עלי תרד

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מערבבים בקערה 2 כפות מים, כף חומץ, כמה טיפות שמן זית וקורט מלח. מניחים את הבייגל על צלחת הגשה, מטפטפים עליו את התערובת ומניחים בצד לריכוך.

    2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים, מניחים בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח וכמה עלי אורגנו. מניחים בצד.

    3. מסירים את הגבעולים העבים של המנגולד/תרד. חותכים אותו לחתיכות ומבשלים כ-5–6 דקות בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים. מסננים ומוסיפים מלח ושמן זית בעודו חמים. מניחים בצד לקירור.

    4. עורמים על כל בייגל מנגולד/ברוקולי, עגבניות שרי וטונה מפוררת גס. מתבלים במרינדת העגבניות.

המתכונים הקליק ביותר