טונה בצ'ילי עם בצל סגול מטוגן ותפוזים

טונה בצ'ילי עם בצל סגול מטוגן ותפוזים
טונה בצ'ילי עם בצל סגול מטוגן ותפוזים

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
2 בצלים סגולים
2 עלי דפנה קטנים
2 כפות סוכר
1 כף חומץ תפוחים
2 תפוזים
גרידת תפוז מתפוז אחד
10 תפוחי אדמה טריים, בקליפתם
3 קופסאות טונה בצ'ילי ריו מרה 80 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח

Stampa Ricetta

טונה בצ'ילי עם בצל סגול מטוגן ותפוזים

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. פורסים את הבצל לפרוסות שאינן דקות מדי וצורבים אותן במחבת טפלון עם עלי דפנה, שמן, סוכר, חומץ ומעט מלח. כשהבצל הופך לשקוף מסירים מהאש ומוסיפים לו קליפת תפוז מגוררת.

    2. מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד לריכוך, מסננים וחותכים לארבעה חלקים מבלי להסיר את הקליפה.

    3. מקלפים את התפוזים, חותכים אותם לפרוסות ומסדרים על צלחת. מערבבים את תפוחי האדמה עם הבצל המטוגן ושמים את התערובת על התפוזים. מוסיפים מעל את הטונה.

המתכונים הקליק ביותר