טונה בצ'ילי עם גזרים בשני צבעים וגבינת מוצרלה

טונה בצ'ילי עם גזרים בשני צבעים וגבינת מוצרלה
טונה בצ'ילי עם גזרים בשני צבעים וגבינת מוצרלה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
4 גזרים כתומים
4 גזרים סגולים
2 שיני שום
400 גרם גבינת מוצרלה
3 קופסאות טונה ריו מרה בצ'ילי 80 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מעט נבטים ירוקים
מלח

Stampa Ricetta

טונה בצ'ילי עם גזרים בשני צבעים וגבינת מוצרלה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מקלפים את הגזרים וחותכים אותם למקלות ארוכים. מועכים את שיני השום בלי לקלף אותן. צורבים את השום במחבת טפלון עם מעט שמן, מוסיפים את הגזרים וממליחים. מבשלים על אש גבוהה למשך כמה דקות, והופכים את הגזרים מדי פעם.

    2. מסדרים את גבינת המוצרלה על צלחת, מוסיפים את הגזרים המבושלים ואת הטונה בצ'ילי ומפזרים את הנבטים הירוקים מלמעלה. מזלפים מעל כמה טיפות שמן ומגישים עם גריסיני (מקלות לחם) כפרי.

המתכונים הקליק ביותר