טונה עם אפונה טרייה, בצל ירוק ועלי דפנה

טונה עם אפונה טרייה, בצל ירוק ועלי דפנה
טונה עם אפונה טרייה, בצל ירוק ועלי דפנה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
1 ק"ג אפונה טרייה
2-3 גבעולי בצל ירוק
1 שן שום
1 עלה דפנה
3 קופסאות טונה ריו מרה בלימון ופלפל שחור 80 גרם
נענע טרייה לקישוט
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח

Stampa Ricetta

טונה עם אפונה טרייה, בצל ירוק ועלי דפנה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מסירים את האפונים מהתרמילים ופורסים דק את הבצל הירוק. במחבת טפלון, מטגנים קלות את הבצל עם השום ועלה הדפנה. מוסיפים את האפונה וממליחים. מוסיפים מעט מים ומבשלים כ-10 דקות, עד שלא נותרים נוזלים. מוציאים את עלה הדפנה.

    2. שמים את האפונה על כל צלחת, ומעליה מוסיפים את הטונה בלימון ופלפל. מקשטים עם מעט נענע טרייה, לפי הטעם.

המתכונים הקליק ביותר