טונה עם חצילים קלויים ותימין


המצרכים
מצרכים ל-4 מנות:
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
4 חצילים
חופן עגבניות שרי
2-3 גבעולי תימין
100 גרם גבינת מוצרלה/חמד
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
4 חצילים
חופן עגבניות שרי
2-3 גבעולי תימין
100 גרם גבינת מוצרלה/חמד
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור
Stampa Ricetta

הכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. שוטפים את החצילים ומניחים אותם על רדיד אלומיניום בשלמותם. קולים את החצילים בתנור כ-40 דקות, הופכים מדי פעם כדי לוודא שיהיו עשויים היטב מבפנים.
2. חוצים את העגבניות לשניים ומטגנים אותן קלות במחבת עם מעט שמן, מעט תימין ומלח.
3. חוצים את החצילים לשניים מבלי לקלפם ומניחים על צלחות. מוסיפים את גבינת המוצרלה/חמד והעגבניות ומתבלים במעט שמן זית ומעט מלח ופלפל. שמים את הטונה מעל ומגישים.