כיסוני טונה וגבינת מוצרלה

כיסוני טונה וגבינת מוצרלה
כיסוני טונה וגבינת מוצרלה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
120 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
5–6 עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות ופרוסות דק
4–5 עלי בזיליקום, קצוצים
500 גרם בצק לחם או פיצה, מוכן מראש
1 ליטר שמן חמניות (4 כוסות)
מלח
פלפל שחור

Stampa Ricetta

כיסוני טונה וגבינת מוצרלה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מסננים את הטונה, מפוררים ושמים בקערה. מוסיפים את הגבינה, העגבניות והבזיליקום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

    2. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 סנטימטר וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ באמצעות חותכן עוגיות. מכסים את העיגולים במגבת מטבח נקייה ומניחים בצד למשך 20 דקות.

    3. מרדדים כל עיגול לקוטר 12 ס"מ. מניחים על כל עיגול כפית מהמלית ומקפלים לשניים לצורה של חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות.

    4. מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הכיסונים, כמה יחידות בכל פעם, עד שהם מקבלים צבע חום-זהוב. מסננים ומניחים על מגבת נייר. מגישים מייד.

    גיוון: אפשרות טעימה ובריאה היא אפייה של הכיסונים. מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות. מניחים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד להזהבה.

המתכונים הקליק ביותר