סלט גריסי פנינה עם טונה, צנוניות ואגוזי לוז

סלט גריסי פנינה עם טונה, צנוניות ואגוזי לוז
סלט גריסי פנינה עם טונה, צנוניות ואגוזי לוז

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
200 גרם גריסי פנינה
6 צנוניות
1 חסה אייסברג
2 גזרים
20 גרם אגוזי לוז, קלופים
1 כפית חומץ
עלים מ2-3 גבעולי פטרוזיליה
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית כתית מעולה 80 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור

Stampa Ricetta

סלט גריסי פנינה עם טונה, צנוניות ואגוזי לוז

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מרתיחים כמות גדולה של מים מומלחים ומבשלים את גריסי הפנינה. פורסים דק את הצנוניות והחסה, חותכים את הגזר לרצועות או מגררים אותו במגררת.

    2. קוצצים גס את אגוזי הלוז ומוסיפים להם את שמן הזית, החומץ וכמה עלי פטרוזיליה. מתבלים בהרבה פלפל ובמעט מלח.

    3. מסננים את גריסי הפנינה ושוטפים אותם במים קרים. מוסיפים להם מעט מתערובת אגוזי הלוז. שמים את הגריסים ואת והירקות בצלחת, מוסיפים את הטונה ויוצקים מעל את יתר התערובת של אגוזי הלוז ועלי פטרוזיליה.

המתכונים הקליק ביותר