סלט טונה, שומר ואבוקדו


המצרכים
מצרכים ל-4 מנות:
2 גזרים
1 שומר
1 אבוקדו חתוך לפרוסות
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1 כף מיץ לימון
2 קופסאות טונה ריו מרה במים 160 גרם
1 כוס גרגירי תירס
מלח
פלפל שחור
2 גזרים
1 שומר
1 אבוקדו חתוך לפרוסות
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1 כף מיץ לימון
2 קופסאות טונה ריו מרה במים 160 גרם
1 כוס גרגירי תירס
מלח
פלפל שחור
Stampa Ricetta

הכנה
1. מקלפים את הגזרים וקוצצים אותם דק. מסירים את החלק העליון והתחתון של ראש השומר ופורסים אותו לפרוסות דקות, באמצעות סכין חדה.
2. מסדרים את כל הירקות על צלחת ומוסיפים את השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
3. מסננים את הטונה, מפוררים אותה לחתיכות ומוסיפים לירקות. מוסיפים את גרגירי התירס ומגישים.