סלט קיסר עם טונה

סלט קיסר עם טונה
סלט קיסר עם טונה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
250 גרם לחם ג'בטה
1/4 שן שום כתוש
4 חתיכות אנשובי משומר בשמן
75 גרם גבינת פרמזן
1 כף יוגורט יווני
חצי לימון
שמן זית כתית מעולה
2 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
1 ראש חסה
1 ראש חסה מסולסלת/אייסברג/סלנובה
אורגנו
מלח גס
פלפל שחור

Stampa Ricetta

סלט קיסר עם טונה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים את הג'בטה לקוביות, מוסיפים את שמן הזית, המלח והאורגנו ואופים כ-15 דקות עד להזהבה.

    2. מכינים את הרוטב: מערבבים את השום עם האנשובי וגבינת הפרמזן. מוסיפים את היוגורט ואת מיץ הלימון ומסמיכים עם כמות נדיבה של שמן זית כתית מעולה.

    3. מפוררים את נתחי הטונה לחתיכות קטנות ומניחים בצד. שוטפים ומייבשים את החסה. חותכים את החסה לחתיכות ומערבבים עם הרוטב. מניחים את הטונה מעל ומגישים.

המתכונים הקליק ביותר