פיצה טונה, בצל סגול, עגבניות שרי ואורגנו

פיצה טונה, בצל סגול, עגבניות שרי ואורגנו
פיצה טונה, בצל סגול, עגבניות שרי ואורגנו

המצרכים

מצרכים לפיצה אחת:
300 גרם מוצרלה
500 גרם בצק פיצה, מוכן מראש
200 גרם עגבניות שרי
1 בצל סגול
2 קופסאות טונה בצ'ילי ריו מרה 80 גרם
60 גרם שמן זית כתית מעולה
1 כפית אורגנו
מלח

Stampa Ricetta

פיצה טונה, בצל סגול, עגבניות שרי ואורגנו

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מחממים תנור ל-210 מעלות. חותכים את המוצרלה לקוביות. משמנים תבנית אפייה ומותחים עליה את הבצק, תוך הידוק עם האצבעות. משמנים במעט שמן זית.

    2. חותכים את העגבניות לרבעים ומניחים אותן על הבצק. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומניחים על הבצק. מוסיפים את קוביות המוצרלה ומתבלים בקורט מלח ואורגנו. מזלפים שמן זית בנדיבות.

    3. מכניסים את הפיצה לתנור ואופים כ-20 דקות. מוסיפים את הטונה כ-2–3 דקות בלבד לפני שהפיצה מוכנה, כדי שלא תתייבש ותיספג בטעמי הפיצה.

המתכונים הקליק ביותר