פסטה "אלה קרבונרה" עם טונה וקישואים

פסטה "אלה קרבונרה" עם טונה וקישואים
פסטה "אלה קרבונרה" עם טונה וקישואים

המצרכים

3 קישואים
350 גרם פסטה מסוג "ספגטי" עבה
1 ביצה ו-2 חלמונים
4 כפות שמנת מתוקה
1 כפית גבינת פרמזן מגוררת
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור

Stampa Ricetta

פסטה "אלה קרבונרה" עם טונה וקישואים

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מרתיחים בסיר כמות גדולה של מים. כאשר הם מתחילים לבעבע מוסיפים מלח.

    2. חותכים את הקישואים לפרוסות דקות וצורבים אותם במחבת עם שמן זית. מתבלים במעט מלח.

    3. מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים בהתאם להוראות היצרן.

    4. טורפים בקערה את הביצה ואת שני החלמונים עם השמנת והפרמזן. מוסיפים את הקישואים הצרובים ואת הטונה המסוננת, ולאחר מכן את הפסטה המסוננת. מערבבים היטב כך שהפסטה תספוג את הרוטב.

    5. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור גרוס ומגישים מייד.

    גיוון: אפשר להוסיף לפסטה מעט עלי בזיליקום טריים חתוכים.

המתכונים הקליק ביותר