פסטה לינגוויני עם טונה ואפונה

פסטה לינגוויני עם טונה ואפונה
פסטה לינגוויני עם טונה ואפונה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
350 גרם פסטה מסוג "לינגוויני"/"בבטה"
1 גזר
1 עגבנייה בשלה
1 גבעול סלרי
½ בצל
1 צרור פטרוזיליה טרייה
200 גרם אפונה טרייה/קפואה
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
3 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח

Stampa Ricetta

פסטה לינגוויני עם טונה ואפונה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

    2. חותכים את הגזר והעגבנייה לקוביות. חותכים את הסלרי וקוצצים את הבצל ואת הפטרוזיליה.

    3. בסיר עם שמן זית, מטגנים קלות את הבצל, הגזר והסלרי. מוסיפים את האפונה ומבשלים כ-10 דקות. מתבלים במלח ומוסיפים את העגבנייה החתוכה, הטונה המסוננת והפטרוזיליה. ממשיכים לבשל כדקה ומסירים מהאש.

    4. מסננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת. מגישים מייד.

    גיוון: אפשר להחליף את האפונה בקישוא פרוס לרצועות קצרות ודקות.

המתכונים הקליק ביותר