פסטה עם טונה, בצל ירוק ופירורי לחם

פסטה עם טונה, בצל ירוק ופירורי לחם
פסטה עם טונה, בצל ירוק ופירורי לחם

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
4 בצלים ירוקים
300 גרם עגבניות שרי
350 גרם פסטה
1 פרוסת לחם בן יום
1 גבעול תימין
2 קופסאות טונה בצ'ילי ריו מרה 80 גרם
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח

Stampa Ricetta

פסטה עם טונה, בצל ירוק ופירורי לחם

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. פורסים דק את הבצלים הירוקים וצורבים אותם במחבת טפלון עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח. מוסיפים מעט מים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. חוצים את העגבניות לשניים. מוציאים את הבצלים מהמחבת ומשתמשים בה לבישול העגבניות, בעוד נוזלי הבצל עדיין בתוכה. משחימים את העגבניות, תוך ערבוב מדי פעם.

    2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

    3. בזמן שהפסטה מתבשלת, מפוררים את הלחם לפירורים גדולים. קולים אותם במחבת ומוסיפים את התימין ואת השמן שנותר.

    4. מסננים את הפסטה ומוסיפים לה את הבצל, העגבניות והטונה בצ'ילי. מערבבים היטב ומפזרים מעל את פירורי הלחם הקלויים והתימין.

המתכונים הקליק ביותר