פסטה עם טונה

פסטה עם טונה
פסטה עם טונה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
500 גרם פסטה מסוג "ספגטי"
1 בצל אדום
1 צרור פטרוזיליה
1 שן שום
1 כף צלפים משומרים במלח
3 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 80 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
קמצוץ פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם

Stampa Ricetta

פסטה עם טונה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

    2. בעוד הפסטה מתבשלת, פורסים את הבצל האדום לפרוסות קטנות, קוצצים את הפטרוזיליה, מקלפים את שן השום וחותכים אותה לשניים. שוטפים ומסננים את הצלפים.

    3. במחבת גדולה, מטגנים קלות בשמן זית את השום והבצל ומתבלים בפלפל אדום חריף. מוסיפים את הצלפים ואת הטונה עם מעט משמן הזית שלה.

    4. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ושומרים בצד מעט ממי הבישול. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב, יוצקים כמה כפות ממי הבישול עד למרקם חלקלק ומערבבים. מוסיפים מלח לפי הטעם. מסירים את השום, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים מייד.

המתכונים הקליק ביותר