פסטה פפרדלה עם טונה וארטישוק

פסטה פפרדלה עם טונה וארטישוק
פסטה פפרדלה עם טונה וארטישוק

המצרכים

מצרכים ל- 4 מנות:
250 גרם פסטת ביצים מסוג "פפרדלה"
3 ארטישוקים (ניתן להשתמש בתחתיות ארטישוק קפוא)
1 שן שום
20 גרם חמאה
2 כפות שמן זית כתית מעולה
2-3 גבעולי מיורן טרי
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
מלח

Stampa Ricetta

פסטה פפרדלה עם טונה וארטישוק

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

    2. מנקים את הארטישוקים וחותכים אותם לחצאים. מסירים את העלים החיצוניים הקשים, הגבעולים, הקצוות הקוצניים ופקעות השיער הפנימיות. פורסים לפרוסות קטנות ודקות.

    3. מועכים מעט את שן השום ומטגנים אותה במחבת עם החמאה ושמן הזית. כאשר היא מתחילה להזהיב, מוסיפים את פרוסות הארטישוק. מתבלים במלח, מוסיפים כמה כפיות מים, ומבשלים כחמש דקות תוך ערבוב תמידי. מתבלים במיורן ומוסיפים את נתחי הטונה, לאחר סינון השמן.

    4. מסננים את הפסטה, מוסיפים לה את הרוטב ומערבבים היטב. מגישים מייד.

    גיוון: אפשר להוסיף למחבת עם הארטישוק עגבנייה אחת, חתוכה לקוביות קטנות.

המתכונים הקליק ביותר