קרוקט טונה כרובית

קרוקט טונה כרובית
קרוקט טונה כרובית

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
1 כרובית, מפורקת לפרחים
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
1 צרור עירית
1/2 שן שום
50 גרם גבינת פקורינו רומנו מגוררת
1 ביצה
2-3 כפות חלב (מוסיפים לפי הצורך)
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
מלח גס
פלפל שחור גרוס

Stampa Ricetta

קרוקט טונה כרובית

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. שוטפים את פרחי הכרובית ומבשלים במים עם מעט מלח עד לריכוך. מועכים במזלג עד למרקם כמעט מחיתי ומערבבים עם נתחי הטונה המסוננים.

    2. קוצצים את העירית, כותשים את השום ומוסיפים אותם לכרובית. מוסיפים את גבינת הפקורינו ואת הביצה. מוסיפים חלב וקמצוץ פלפל שחור. מקררים את התערובת כשעה וחצי להתגבשות.

    3. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות, מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. סופגים את עודפי השמן מהקרוקטים באמצעות מגבות נייר.

המתכונים הקליק ביותר