רוטב טונה

רוטב טונה
רוטב טונה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
1 בצל קטן
½ שן שום
1 צרור בזיליקום
1 צרור פטרוזיליה
1 כף יין לבן
1 כף רסק עגבניות
3 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 80 גרם
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח לפי הטעם

Stampa Ricetta

רוטב טונה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. קוצצים את הבצל, כותשים את השום, קוצצים את הבזיליקום ואת הפטרוזיליה. מטגנים קלות את הבצל ואת השום במחבת עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את היין ומבשלים במשך כ-3 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.

    2. מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את הטונה המסוננת ואת עשבי התיבול הקצוצים, מערבבים את כל החומרים כדקה ומסירים את הרוטב מהאש.

    * מומלץ להוסיף לפסטה, אורז או קוסקוס

המתכונים הקליק ביותר