טונה עם שעועית בשני צבעים ונענע

טונה עם שעועית בשני צבעים ונענע
טונה עם שעועית בשני צבעים ונענע

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
100 גרם שעועית אדומה, מבושלת
150 גרם שעועית ירוקה
1 בצל ירוק
1 ראש סלרי, עם העלים
3 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית כתית מעולה 80 גרם
1 חסה קטנה
1 חופן נענע טרייה
1 חופן שומשום קלוי
3 כפות שמן זית כתית מעולה

Stampa Ricetta

טונה עם שעועית בשני צבעים ונענע

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מסירים את קצוות השעועית הירוקה, שוטפים ומבשלים כ-20 דקות במים מומלחים.

    2. שוטפים את הבצל הירוק, מסירים את החלק הלבן ופורסים דק. פורסים את הסלרי לפרוסות דקות. שמים את הבצל והסלרי בקערה ומוסיפים את הטונה. מערבבים בעדינות.

    3. מסננים את השעועית הירוקה ומניחים אותה על צלחת. מוסיפים את השעועית האדומה, את תערובת הטונה והירקות ואת החסה, חתוכה לחתיכות קטנות. מפזרים מעל נענע טרייה ושומשום קלוי ומזלפים כמה טיפות שמן.

המתכונים הקליק ביותר