פלפלים ממולאים בטונה ואורז בר

פלפלים ממולאים בטונה ואורז בר
פלפלים ממולאים בטונה ואורז בר

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
300 גרם אורז בר
1 כף צלפים בחומץ
4 חתיכות אנשובי משומר בשמן
3 קופסאות טונה ריו מרה בשמן זית 80 גרם
1 בצל ירוק
1 שן שום
1 צרור עלי נענע
1 תפוז
2 פלפלים אדומים בגודל בינוני

Stampa Ricetta

פלפלים ממולאים בטונה ואורז בר

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מבשלים את אורז הבר בהתאם להוראות היצרן. בינתיים, מכינים את המלית: מסננים היטב את הצלפים, האנשובי והטונה. קוצצים גס את הצלפים, האנשובי, הטונה, הבצל הירוק, השום והנענע. סוחטים על התערובת את מיץ התפוז (שומרים את הקליפה).

    2. חותכים את הפלפלים לחצאים, מסירים את הגבעול ומרוקנים את הגרגירים. חולטים את הפלפלים במים רותחים במשך כמה דקות עד שהם מבושלים קלות.

    3. מסננים את האורז ומניחים לו להתקרר. לאחר מכן, מוסיפים את האורז למלית, מערבבים וממלאים את הפלפלים. זורים על הפלפלים גרידת תפוז ואופים במשך 10 דקות בתבנית אפייה, עד שהמלית פריכה.

המתכונים הקליק ביותר