פסטה ברוטב פסטו עדין, טונה ומוצרלה

פסטה ברוטב פסטו עדין, טונה ומוצרלה
פסטה ברוטב פסטו עדין, טונה ומוצרלה

המצרכים

מצרכים ל-4 מנות:
1 חופן עלי בזיליקום
30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 כף צנוברים
2 כפות גבינת שמנת
200 גרם מוצרלה
1 עגבנייה בשלה
1 קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
350 גרם פסטה קצרה (פנה/פוזילי/פרפלה)
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח

Stampa Ricetta

פסטה ברוטב פסטו עדין, טונה ומוצרלה

שתפו את המתכון

ספרו לחברים

הכנה

    1. מרתיחים בסיר כמות גדולה של מים מומלחים. בינתיים מכינים את רוטב הפסטו: במעבד מזון שמים את הבזיליקום, שמן הזית, הפרמזן, הצנוברים, גבינת השמנת וקורט מלח ומעבדים.

    2. חותכים את המוצרלה ואת העגבנייה לקוביות. מסננים את הטונה ומערבבים אותה עם קוביות המוצרלה והעגבנייה.

    3. לאחר שהמים רתחו, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שתי דקות לפני הסינון, מוסיפים שתי כפות ממי הבישול לרוטב הפסטו ומערבבים. מוסיפים את הפסטה לרוטב הפסטו ושופכים מעל את תערובת הטונה, העגבניות והמוצרלה. מערבבים היטב ומגישים.

המתכונים הקליק ביותר